facebook_pixel

Tietosuoja

Rekisteriseloste

Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan Pujenko Fashion Oy:n asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. Asiakasrekisteri on Pujenko Fashion Oy:n omaisuutta, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Rekisterinpitäjä

Pujenko Fashion Oy
Hietamäentie 61
86600 HAAPAVESI
Y: 2738747-9
info@pujenkofashion.fi

Tietojenkäsittely

Asiakasrekisteriä käyttää ainoastaan Pujenko Fashion Oy:n työntekijät asiakkuuksien hoitamiseen. Kerättävät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnus. Lisäksi asiakasrekisteriin voidaan tallentaa tarkentavia tietoja, jotka parantavat asiakkuuden hoitoa ja hallintaa, kuten ostohistoria. Tiedot tulevat asiakkaan tekemästä tilauksesta. Kaikki rekisteriä käyttävät henkilöt on koulutettu rekisterin käyttöön ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimellä ja salasanalla. Pujenko Fashion Oy:n asiakkaat ylläpitävät omia yhteystietoja verkkosivujen www.pujenkofashion.fi kautta tai muuten asioimalla asiakaspalvelun kanssa. Www.pujenkofashion.fi- sivuston ostoskori ja maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja (mm. pankkien ja muiden rahoituslaitosten käyttämä korkea suojaustaso).

Tietojen luovuttaminen

Pujenko Fashion Oy ei luovuta asiakasrekisteriä kolmansille osapuolille satunnaisesti, eikä säännöllisesti.

Tietojen tarkastus, korjaus ja käytön rajoittaminen

Jokainen asiakas voi tarkastaa, korjata tai rajoittaa omien tietojen käyttöä ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Yhteyshenkilö: Mira Haukipuro 0442191898 tai info@pujenkofashion.fi